Power Apps

Met Power Apps bouwen we eenvoudig en visueel bedrijfsapps, waardoor snelle bouw en koppelingen mogelijk zijn. Dit is voor iedereen toegankelijk, zodat je zelf verder kunt uitbreiden of aanpassen.

Aan de slag Power Apps Werkwijze

Aan de slag

In een workshop gaan we samen aan de slag met een digitaliseringsuitdaging uit jouw organisatie. Het resultaat is dat je een klikbare versie hebt van een businessapp. De workshop bestaat uit de volgende drie stappen:

Ontwerp

We gaan samen inventariseren welke uitdagingen er zijn en een keuze maken hoe we met minimale inzet een maximale impact kunnen maken. Dit doen we door een proces uit te werken en een ontwerp voor te stellen.

Bouwen

Samen bouwen we het ontwerp in een Canvas App. Hiermee creëren we een basis waarmee je zelf verder kan óf waarmee je jouw organisatie kan overtuigen van de kracht van Power Apps.

Vervolg

We geven je advies en tips over de doorontwikkeling en uitrol van jouw Power App.

Aanvragen

Power Apps

Met Power Apps bouw je volwaardige business applicaties voor in je browser, tablet of smartphone. Zonder veel ervaring kun je snel apps bouwen met weinig code (Low-code). Hiermee zet je ideeën van medewerkers om in oplossingen voor iedereen, je kunt zakelijke uitdagingen dus snel oplossen.

Canvas Apps

Applicaties voor web, mobiel en tablet worden ontworpen en gerealiseerd vanuit de gewenste gebruikerservaring met Canvas Apps van Power Apps. Pas jouw eigen lay-out toe en gebruik de native device mogelijkheden zoals camera en locatiegegevens.

Model-driven Apps

Applicaties bouwen vanuit je datamodel en bedrijfsprocessen met Model-driven Apps van Power Apps. Hiermee kun je functionele applicaties ontwerpen vanuit bestaande processen of tabellen.

Vraag een demo aan

Power Automate

Met Power Automate kun je handelingen automatiseren of koppelingen tussen applicaties tot stand brengen. Hiermee maak je het werk makkelijke, efficiënter, bespaar je kosten en vergroot je de productiviteit binnen de organisatie.

AI Builder

AI Builder is een mogelijkheid van Microsoft Power Platform die AI-modellen biedt die zijn ontworpen om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met AI Builder wordt intelligentie gebruikt om processen te automatiseren en inzichten te verkrijgen uit de gegevens in Power Apps en Power Automate.

Dataverse

Een SQL database met business logica voor het opslaan van relationele data. Het zorgt voor veilige opslag en beheer van data binnen een aantal standaards en tabellen die je zelf volledig naar wens kan inrichten. Dataverse ondersteund alle opslag binnen het Power Platform.

Werkwijze

Onze gecertificeerde Power Platform Consultants ondersteunen jou met het bouwen van Power Apps. Wij leveren consultancy op de volgende drie manieren:

Wij bouwen het voor jou

Wij bouwen de Power App. Dit doen wij voor een vaste prijs zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

We bouwen het samen

We gaan samen aan de slag en geven training-on-the-job. Hierbij wordt onze expertise gecombineerd met jouw kennis van de business.

Jij bouwt het zelf

Wij ondersteunen wanneer je even wat extra hulp nodig hebt. Jij blijft in de lead en wij zijn het technisch vangnet.

Neem contact op

Eenvoudig apps bouwen met Power Apps

Met Power Apps kun je op een eenvoudige manier bedrijfsapps bouwen. Deze vorm van softwareontwikkeling, ook wel low-code genoemd, is gericht op het visueel ontwerpen van applicaties. Wij bouwen Low-code bedrijfsapps en koppelingen op basis van het Microsoft Power Platform. Dit platform maakt het mogelijk om met Power Apps snel bedrijfsapps te bouwen. Ook heb je zelf de mogelijkheid om de app verder uit te bouwen of aan te passen. Het Power Platform van Microsoft is namelijk voor iedereen toegankelijk in gebruik. Handig!

Bedrijfsapps bouwen kun je zelf

Jij hebt de behoefte om op een eenvoudige manier te digitaliseren, de markt verandert en je moet meebewegen. Wij geloven dat je als organisatie je eigen digitaliseringsslag kunt maken. Jij kent je eigen proces immers het beste. Wij helpen je stap voor stap op weg zodat je vervolgens zelf aan de slag kan om jouw bedrijfsapp te bouwen. De tools en kennis zijn er, de keus is aan jou.

Het beste van beide werelden

Binnen Low-code kan niet alles out-of-the-box. Onze bedrijfskundige Low-code developers en Pro-developers werken optimaal samen, dit noemen we Fusion development. Door Fusion development toe te passen zorgen wij ervoor dat complexe vraagstukken, complexe omgevingen of legacy applicaties simpel toegepast kunnen worden binnen de Low-code omgeving. Hiermee vul je de ‘hiaten’ van Low-code op en creëer je het beste resultaat. We coderen wanneer het moet, niet wanneer het kan.

Dit hebben we al gebouwd:

chevron_left
chevron_right
Sparse Sparse Power Box

Mudde Kok Automotive

Digitaliseren met het Microsoft Power Platform
Sparse Sparse Power Box

Bouwbedrijf Van der Steeg

Grip op nazorg met een eenvoudige Power App
Sparse Sparse Power Box

Smienk Trapliften

Trapliften berekenen in Excel naar een Power App

Woonzorgunie Veluwe

Controle van 1.000 escalaties per maand in één Power App

ASN Autoschade

Digitaliseren met het Microsoft Power Platform

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je een demo van een bedrijfsapp die wij gebouwd hebben? Wil je meer weten over onze diensten of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Vraag een demo aan Neem contact op