Over ons

Visie

Sparse helpt bedrijven in het MKB om Low-code te omarmen, met als doel: het voor elk bedrijf mogelijk maken om zelf applicaties of koppelingen te bouwen en de organisatie te digitaliseren. Dit doen wij voor bedrijven die al een eerste stap hebben gezet op het gebied van digitalisering en graag volgende stappen willen maken.

Ontstaan

De vertaling van Sparse is ‘schaars’. De noodzaak van digitalisering stijgt snel en goede software developers zijn schaars. Sparse wil met bedrijfskundige Low-code developers het gat van de schaarsheid overbruggen. Want waar bedrijfskundigen uitermate geschikt zijn om het bedrijfsproces van de klant te begrijpen kunnen zij direct de vertaalslag maken naar de gewenste functionaliteit.

Kernwaarden

Het karakter van Sparse kun je omschrijven met de volgende kernwaarden:

  • Deskundig: van processen tot werkende oplossing
  • Creativiteit: voor elke uitdaging een oplossing
  • Impact: we gaan door waar de rest stopt

Partners

Heb jij als IT partij behoefte aan expertise om bij jouw klanten toegevoegde waarde te leveren op basis van het Microsoft Power Platform? Sparse wil als onafhankelijke partij hier graag bij ondersteunen om namens jou, als partner, de klant verder te helpen.

Trainingen & Adoption

Wij verzorgen App-in-a-day trainingen. Hiermee leer je de basis van Low-code en Power Apps. Dit kan bij jou op kantoor of remote. Wil je hier meer over weten of ben je op zoek naar een training over een ander product binnen het Microsoft Power Platform? Neem contact met ons op, wij delen onze kennis graag!

Kom jij ons ondersteunen?

Wij maken mooie en unieke Low-code oplossingen voor onze klanten, wil jij ons daarbij helpen?

Vacatures