Microsoft First

Alle oplossingen die wij bouwen zijn gebaseerd op Microsoft Cloud technologie. Dat is fijn, want Microsoft staat garant voor veiligheid, stabiliteit, snelheid en beschikbaarheid van jouw applicatie.

Onze expertises

Microsoft Expertise

Wij zijn pioneers van het eerste uur als het gaat om ontwikkelen met Microsoft Azure, Microsoft SharePoint en Dynamics CRM. Met het Power Platform komt deze jarenlange ervaring samen. Door slim te combineren creëren wij voor elke vraag een oplossing.

Wij zijn Microsoft gecertificeerd op het vlak van het Power Platform, Application Development, Application Integration en als Azure Solutions Architect Expert.

Bedrijfskundige expertise

Of je het nu Power Platform Consultant, Citizen developer of Low-code developer noemt, voor ons staat altijd het bedrijfskudige aspect voorop. Onze bedrijfskundigte specialisten snappen precies wat jouw bedrijf nodig heeft. Wij bouwen op deze manier direct een passende oplossing die aansluit bij jouw specifieke bedrijfsprocessen.

Fusion development

Low-code is een vorm van softwareontwikkeling, waarbij het traditionele schrijven van computercode verleden tijd is. Low-code kan niet alles out-of-the-box. Wij verrijken Low-code met Fusion development. Microsoft noemt dit de gecombineerde ontwikkelmethode. Fusion development brengt Pro-developers, Low-code developers en eindgebruikers bij elkaar. Door deze samenwerking kunnen complexe omgevingen, legacy applicaties of complexe koppelingen eenvoudig toegepast worden binnen de Low-code omgeving.

Governance

Met het Center of Excellence programma zorgen wij ervoor dat het Power Platform op de juiste manier binnen het IT landschap opgenomen wordt. Na deze adoptie worden de rollen, rechten en spelregels ingeregeld. Met monitoring wordt de kwaliteit, veiligheid en compliance van de applicaties bewaakt.

Solution Architect

Onze Solution Architecten zijn gespecialiseerd in verschillende Microsoft technologieën en zijn senior professionals. We kunnen hierdoor advies uitbrengen over strategische zaken zoals de architectuur van het applicatielandschap, keuzes met betrekking tot het Power Platform en Azure of een applicatie kwaliteitscheck. Samen bepalen we de huidige situatie en identificeren we mogelijke knelpunten en verbeteringen.

Waarmee wij werken

Power Platform

Met het Microsoft Power Platform digitaliseer je werkzaamheden en kun je snel datagestuurde oplossingen bouwen. Het Power Platform bestaat uit Power Apps, Power Automate, Power BI, Power Pages en Power Virtual Agents.

Power Apps

Met Power Apps bouw je volwaardige business applicaties voor in je browser, tablet of smartphone. Zonder veel ervaring kun je snel apps bouwen met weinig code (Low-code). Hiermee zet je ideeën van medewerkers om in oplossingen voor iedereen, je kunt zakelijke uitdagingen dus snel oplossen.

Power Automate

Met Power Automate kun je handelingen automatiseren of koppelingen tussen applicaties tot stand brengen. Hiermee maak je het werk makkelijke, efficiënter, bespaar je kosten en vergroot je de productiviteit binnen de organisatie.

AI Builder

AI Builder is een mogelijkheid van Microsoft Power Platform die AI-modellen biedt die zijn ontworpen om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met AI Builder wordt intelligentie gebruikt om processen te automatiseren en inzichten te verkrijgen uit de gegevens in Power Apps en Power Automate.

Power Pages

Power Pages biedt de mogelijkheid om een externe website te bouwen bovenop de bedrijfsprocessen en bedrijfsgegevens in Dataverse. Je kunt hiermee een website creëren die fungeert als portaal voor klanten en/of leveranciers, waarbij de informatie direct uit de Dataverse gehaald wordt en dus altijd actueel is.

Power BI

Microsoft Power BI biedt de mogelijkheid om slim en efficiënt data te rapporteren. Hierdoor maak je optimaal gebruik van bedrijfsinformatie om hiermee te sturen op resultaat en gefundeerde beslissingen te nemen voor de toekomst.

Power Virtual Agents

Met Virtual Agents bouw je snel geavanceerde, AI-gestuurde bots voor allerlei verzoeken – van het geven van eenvoudige antwoorden op gangbare vragen tot het oplossen van problemen waarvoor complexe gesprekken nodig zijn.

Microsoft Azure

Het schaalbare Cloud platform van Microsoft. De combinatie van de services op Azure en Pro-development zorgen ervoor dat wij snel nieuwe en innovatieve functies kunnen leveren.

Experts in

Microsoft Power Platform

Power Apps, Power Automate, AI Builder, Power Pages, Power BI, Power Virtual Agents, Dataverse, Power Fx

Application Development

React, .NET, JavaScript, Fluent UI, Blazor

Azure

Web, Compute en containers:
App Service, Communication Services, Web Apps, SignalR Service, Kubernetes Service, Functions, Container Instances, Service Fabric, Container Apps
Integratie:
API Management, Event Grid, Logic Apps, Service Bus
Beheer, governance en DevOps:
Advisor, Backup, Monitor, Service Health, Cost Management, Portal, DevOps, Pipelines
Beveiliging:
Application Gateway, Active Directory, Key Vault, Web Application Firewall, VPN Gateway
AI + Machine Learning:
Azure AI, Form Recognizer, Cognitive Search, Bot Service, Cognitive Services, QnA Maker
Analyse en Databases:
Data Factory, Event Hubs, Data Explorer, Power BI Embedded, Cosmos DB, SQL