Diensten  >

Onderhouden

Wij beheren jouw Power Platform omgeving en waarborgen kwaliteit, beschikbaarheid en veiligheid. Ook vinden wij het belangrijk om door middel van onze expertise een fijne samenwerking te onderhouden.

Beheer Samenwerking

Monitoring en toezicht door Governance

Ook bij het gebruik van het Microsoft Power Platform wil je grip en controle houden. Hier zijn spelregels voor en wij noemen dit Governance. Wij monitoren en bewaken jouw omgeving en waarborgen hiermee de kwaliteit, beschikbaarheid en veiligheid. Zo kun jij gerust door bouwen aan jouw bedrijfsapps zonder je zorgen te maken over de rest.

Support door het technische vangnet

Wij helpen je als organisatie graag op weg bij het digitaliseringsproces en low-code te omarmen, met als doel: het mogelijk maken om zelf Low-code applicaties of koppelingen te bouwen. Wij ondersteunen jou met onze expertise en bij technische vragen.

Technisch advies door een Solution Architect

Het is belangrijk om te bepalen welke onderdelen uit het Power Platform en Azure het meest geschikt zijn. Als onderdeel hiervan moet je ook nadenken over het gebruik van de oplossing. Dit zijn allemaal zaken die effect hebben op (data) beveiliging, kosten, snelheid en licentiegebruik. Wij adviseren je graag en helpen je op weg.

Beheer

Wij zorgen ervoor dat jouw Power Platform omgeving optimaal functioneert. Wij bewaken jouw omgeving, dit doen wij door het aanbieden van een beheerabonnement. Na een aanvraag zal er een inventarisatie plaatsvinden en wordt de prijs per maand bepaald:

Monitoring en Governance

Wij monitoren jouw omgeving continu. Hiermee wordt de kwaliteit, beschikbaarheid en veiligheid van de applicaties bewaakt.

Support uren

Wij reserveren per maand support uren om ondersteuning te bieden bij vragen, het oplossen van incidenten of optimaliseren van de beheerbaarheid.

Technisch advies

Per half jaar zal een Solution Architect advies geven over de architectuur of het applicatielandschap. Ook nieuwe ideeën, innovaties of kostenbesparingen worden besproken.

Neem contact op

Samenwerking

Wil jij echt stappen maken en binnen jouw organisatie meerdere processen digitaliseren of automatiseren? Dan is een samenwerking met ons iets voor jou. Wij doen dit op een unieke manier waardoor de software die wij bouwen direct tijd bespaart of werkzaamheden makkelijker maakt. Hiermee bieden we continu toegevoegde waarde. Ook het migreren naar het Microsoft Power Platform kan onderdeel zijn van deze samenwerking.

Onze dienstverlening bestaat uit een volledig pakket van adviseren, bouwen en onderhouden. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

We onderhouden onder andere:

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je een demo van een bedrijfsapp die wij gebouwd hebben? Wil je meer weten over onze diensten of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Vraag een demo aan Neem contact op