Van der Steeg Nazorg App

Grip op nazorg met een eenvoudige Power App

Bouw

Over Bouwbedrijf Van der Steeg

Als bouwbedrijf ontwikkelen en bouwt Van der Steeg unieke projecten. Van projectmatige woningbouw tot zorgbouw. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, zoals overheden, woningcorporaties en zorginstellingen. De doelgroep – denk aan starters, gezinnen, doorstromers en senioren – staat daarbij centraal en als bouwbedrijf vervullen we een spilfunctie in het volledige traject. Van het plan tot en met de complete ontwikkeling en realisatie. Eén partner voor het totale bouwtraject. Want daarin ligt onze kracht: niet alleen meedenken, maar ook doen. Dat maakt ons bijzonder. Al 100 jaar.

“Kwaliteit en klanttevredenheid is bij Van der Steeg belangrijk. Met behulp van Sparse hebben wij een App die hier aan bijdraagt.”

Uitdaging: de nazorg van een bouwproject efficiënt en gestructureerd oppakken

De uitdaging is om een foutgevoelig en handmatig proces te digitaliseren. Hiermee worden fouten voorkomen en tijd bespaard. Bouwbedrijf Van der Steeg hecht veel waarde aan de nazorg van een bouwproject. Via de website kun je een melding indienen en deze melding wordt zorgvuldig behandeld door Van der Steeg. Het registreren, bijhouden en doorzetten van deze meldingen naar onderaannemers gebeurt op een handmatig manier en wordt bijgehouden in Excel. Dit zorgt ervoor dat niet bij iedereen de juiste status bekend is.

Oplossing: Alle nazorg meldingen overzichtelijk in een Power App

De oplossing is een Power App die ook beschikbaar is op een tablet. In de Power App wordt automatisch de melding van de website ingelezen. Hierdoor is er direct een overzicht van alle meldingen. De meldingen kunnen verrijkt worden met informatie en foto’s. Statussen kunnen worden gewijzigd, een logboek met opmerkingen wordt bijgehouden en onderaannemers worden automatisch gemaild. Ook is de app offline beschikbaar in het geval van een niet werkende internetverbinding op de bouw of bij een klant. Met de Nazorg App levert Bouwbedrijf Van der Steeg kwaliteit en zekerheid, ook als de oplevering van een woning wat langer geleden is.

Wat vond de opdrachtgever?

Kwaliteit en klanttevredenheid is bij Van der Steeg belangrijk. Met behulp van Sparse hebben wij een App die hier aan bijdraagt. De App werkt precies zoals wij van te voren verwacht hadden. De App is beschikbaar op een tablet waardoor de app ook makkelijk te gebruiken is op de bouw of de locatie van de klant.

Bekijk ook deze cases

chevron_left
chevron_right
Sparse Sparse Power Box

Multilight

Sparse als digitaliseringspartner

ASN Autoschade

Digitaliseren met het Microsoft Power Platform
Sparse Sparse Power Box

Mudde Kok Automotive

Digitaliseren met het Microsoft Power Platform

Woonzorgunie Veluwe

Controle van 1.000 escalaties per maand in één Power App
Sparse Sparse Power Box

Smienk Trapliften

Trapliften berekenen in Excel naar een Power App