Multilight

Sparse als digitaliseringspartner

Maakindustrie

Over Multilight

Multilight is al tientallen jaren lang specialist in het creëren, leveren en monteren op locatie van fraaie en spectaculaire kermisverlichting, attractieverlichting en professionele kerstverlichting voor winkelomgevingen.

“De samenwerking met Sparse is precies wat ik zocht en nodig heb om mijn bedrijf naar de volgende fase van digitalisering te brengen.”

Uitdaging: Waar in de processen kan de efficiency en effectiviteit verhoogd worden door middel van digitalisering?

Het huidige proces werkt goed, maar er zijn uitdagingen. Veel werk gebeurt nog op papier, wat het proces faciliteert, maar ook nadelen heeft, zoals tijdrovende en foutgevoelige invoer van gegevens. Om dit in beeld te brengen, is er een procesbeschrijving van het primaire proces opgesteld door SmitDeVries. Hierin staat beschreven waar in de processen welke systemen worden gebruikt. Dit geeft inzicht in welke informatie waar in het proces wordt gebruikt, hoe deze informatie wordt vastgelegd en hoe digitalisering de processen kan verbeteren.

Oplossing: Een samenwerking aangaan met Sparse als digitaliseringspartner

Om de procesverbeteringen aan te pakken, is Multilight een langdurige samenwerking met Sparse aangegaan om stap voor stap de organisatie te digitaliseren. Hiervoor zet Sparse het Microsoft Power Platform in. Met behulp van dit platform zorgen we voor een efficiëntieslag in de uren van de medewerkers en realiseren we een flinke besparing. Dit bereiken we onder andere door het bouwen van een Werkorder-, Servicemeldingen-, Calculatie- en Urenregistratiemodule. Daarnaast leggen we koppelingen tussen bestaande applicaties, zodat informatie slechts één keer hoeft te worden ingevoerd. Bijkomende voordelen zijn eenvoudig en inzichtelijk overzicht op organisatie-, afdeling- en projectniveau. Dit legt tevens een stevig fundament voor bedrijfsgroei.

Multilight case

Wat vond de opdrachtgever?

Multilight wil doorpakken en starten met het digitaliseren van de processen waar de meeste tijd verloren gaat. Sparse digitaliseert deze processen stap voor stap. “De samenwerking met Sparse is precies wat ik zocht en nodig heb om mijn bedrijf naar de volgende fase van digitalisering te brengen.”

Bekijk ook deze cases

chevron_left
chevron_right

ASN Autoschade

Digitaliseren met het Microsoft Power Platform
Sparse Sparse Power Box

Bouwbedrijf Van der Steeg

Grip op nazorg met een eenvoudige Power App
Sparse Sparse Power Box

Mudde Kok Automotive

Digitaliseren met het Microsoft Power Platform

Woonzorgunie Veluwe

Controle van 1.000 escalaties per maand in één Power App
Sparse Sparse Power Box

Smienk Trapliften

Trapliften berekenen in Excel naar een Power App