Mudde Kok

Digitaliseren met het Microsoft Power Platform

Automotive

Over Mudde Kok Automotive

Sinds 2009 profileert Mudde Kok Automotive zich als een betrouwbare en vooral unieke specialist met de beste premium occasions. Door de focus op Volvo en Land Rover occasions kunnen zij zich met recht een specialist noemen. Wat ooit begon als compacte handelsonderneming, ontwikkelde zich tot een heus mobiliteitscentrum, gelegen in het centrale deel van Nederland. Naast een eigen werkplaats met gratis haal- en brengservice heeft Mudde Kok Automotive ook haar eigen onderdelenverkoop (Mudde Kok Parts), fotostudio en wasstraat (Mudde Kok Cleanpark). Ook is zij importeur van het merk Heico Sportiv voor Nederland en België, waarmee diverse auto’s middels styling en tuning voor iedere klant nog unieker kunnen worden gemaakt. Jaarlijks verlaten circa 3.000 auto’s het terrein van Mudde Kok Automotive die hun weg vinden naar klanten in binnen- en buitenland.

“Het team van Sparse ontwikkelt binnen afzienbare tijd de tools waar wij behoefte aan hebben. Daarom gaat Mudde Kok Automotive voor een langdurige samenwerking met Sparse!”

Uitdaging: snel kunnen inspelen op de digitaliseringsbehoefte met aansluitende software

Mudde Kok Automotive heeft bedrijfsbreed de behoefte om processen te digitaliseren, zonder daarbij de mens binnen het proces uit het oog te verliezen. Voor verschillende afdelingen leeft de behoefte om een efficiëntie slag te maken, tijd te besparen en herhaalbaar werk te automatiseren. Daarnaast is Mudde Kok Automotive een klant- en servicegerichte organisatie waardoor er ook op het vlak tools nodig zijn.

Oplossing: Sparse als digitaliseringspartner inzetten voor het Microsoft Power Platform

Na een eerste kennismaking bleek dat Sparse de aangewezen partij is voor Mudde Kok Automotive om aan deze behoefte invulling te geven. Sparse ontwikkelt voor Mudde Kok Automotive diverse tools, op basis van het Microsoft Power Platform, waarmee gegevens zoveel mogelijk geautomatiseerd verwerkt en gerapporteerd kunnen worden. Hiermee worden bedrijfsprocessen versneld, wat leidt tot meer werkplezier bij de collega’s en tot een plezierige en unieke klantbeleving.

Wat vond de opdrachtgever?

Het samenwerken met Sparse als digitaliseringspartner is wat Mudde Kok Automotive betreft een echte aanrader. ‘’Het team van Sparse ontwikkelt binnen afzienbare tijd de tools waar wij behoefte aan hebben. De mogelijkheid om binnen deze tools aanpassingen zelf te kunnen verrichten biedt ons veel flexibiliteit. Sparse communiceert daarnaast overzichtelijk en denkt uitstekend mee in onze digitaliseringsbehoefte. De unieke combinatie van mensen met zowel bedrijfskundige als IT-gerelateerde ervaring zorgt ervoor dat wij met plezier samenwerken. Daarom gaat Mudde Kok Automotive voor een langdurige samenwerking met Sparse!’’

Bekijk ook deze cases

chevron_left
chevron_right

ASN Autoschade

Digitaliseren met het Microsoft Power Platform
Sparse Sparse Power Box

Bouwbedrijf Van der Steeg

Grip op nazorg met een eenvoudige Power App

Woonzorgunie Veluwe

Controle van 1.000 escalaties per maand in één Power App
Sparse Sparse Power Box

Smienk Trapliften

Trapliften berekenen in Excel naar een Power App