ASN Autoschade

Digitaliseren met het Microsoft Power Platform

Automotive

Over ASN Autoschade

ASN Autoschade is een toonaangevende autoschadeherstelketen met meer dan 80 vestigingen verspreid over heel Nederland. Als een van de grootste spelers in de markt werkt ASN samen met talloze verzekeraars en leasemaatschappijen om efficiënte en hoogwaardige dienstverlening te bieden op het gebied van schadeherstel.

“De expertise van Sparse in low-code oplossingen en het Power Platform helpt ons om de volgende stap te kunnen zetten.”

Uitdaging: snel kunnen inspelen op de veranderende behoeften van de markt

ASN Autoschade wil graag de volgende stap maken op het gebied van applicatie- en softwarebeheer. Het huidige applicatielandschap moet gereed worden gemaakt voor de toekomst zodat er snel ingespeeld kan worden op de veranderende behoeften van de markt. Hierbij wenst ASN directe controle over het beheer en onderhoud van de applicaties.

Oplossing: Sparse als digitaliseringspartner inzetten bij de transformatie van het backoffice programma naar het Microsoft Power Platform

Sparse helpt ASN, met behulp van het Microsoft Power Platform, om stap voor stap vernieuwingen door te voeren. Ook worden de domeinexperts van ASN getraind binnen het Power Platform zodat deze domeinkennis toepasbaar is. Hierdoor wordt er direct meerwaarde geleverd aan de schadeherstel-vestigingen.

Wat vond de opdrachtgever?

“De expertise van Sparse in low-code oplossingen en het Power Platform helpt ons om de volgende stap te kunnen zetten. We zijn blij met de samenwerking en raden Sparse aan voor bedrijven die op zoek zijn naar een deskundige partner om hen te helpen bij hun digitale transformatie. ASN gaat voor een langdurige samenwerking met Sparse!’

Bekijk ook deze cases

chevron_left
chevron_right
Sparse Sparse Power Box

Multilight

Sparse als digitaliseringspartner
Sparse Sparse Power Box

Bouwbedrijf Van der Steeg

Grip op nazorg met een eenvoudige Power App
Sparse Sparse Power Box

Mudde Kok Automotive

Digitaliseren met het Microsoft Power Platform

Woonzorgunie Veluwe

Controle van 1.000 escalaties per maand in één Power App
Sparse Sparse Power Box

Smienk Trapliften

Trapliften berekenen in Excel naar een Power App